2021-03-12

Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) Akreditasyon Süreci Kapsamında Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.



Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) Akreditasyon Süreci Kapsamında Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Değerlendirme Toplantısı 10 Mart 2021 Çarşamba günü saat:16.30'da yapıldı.

 

Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) Akreditasyon Süreci kapsamında Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Aydın ADİLOĞLU'nun moderatörlüğünde 10 Mart 2021 Çarşamba günü  saat: 16.30'da video konferans yöntemi ile bir toplantı yapılmıştır. Toplantıya Bölümümüz Öğretim Üyeleri ve elemanları ve Dış Paydaşlar  ve mezun öğrencilerimiz katılmıştır. Söz künusu toplantıda Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü'nün program eğitim amaçları ve program çıktıları ile  kamu ve özel sektörün Ziraat Mühendisi'nden beklentileri ve bu konularda yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu  toplantıya katılım ve katkılarından dolayı, dış paydaşlarımıza, mezun öğrencilerimize ve Bölümümüz Öğretim Üyelerine teşekkür ederiz.

Dış Paydaşlar olarak toplantıya Prof. Dr. Mehmet ZENGİN (Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü- Konya), Dr. Öğrt. Üyesi Bahadır ATMACA (Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar MYO- Şebinkarashisar- Giresun), Güven AKAR (Güven Zirai Kireç- Süleymanpaşa-Tekirdağ), Baki PARLAK (Moziik Tarım Finike- Antalya), Volkan ATAV (Kırklareli Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü- Kırklareli), Ferruh Feza YILMAZ  (Trakya Birlik Toprak Analiz Laboratuvarı Süleymanpaşa- Tekirdağ), Nihal AVCI (Ziraat Mühendisi Süleymnapaşa-Tekirdağ), Fikri Zeki KESKİN (Tarım İlaçları ve Gübre Bayii Kartepe-Kocaeli)