2022-11-21

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında proje kabul edildi

Bölüm Öğrencimizin Proje Başvurusu TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı dahilinde desteklenmeye layık görüldü.

Bölümümüz 3. Sınıf öğrencisi Murat ŞAHİN’in “Yürütücü”; öğretim üyesi Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK’ün “Danışman” ve aynı sınıf öğrencilerinden Mehmet GÜNSEN ile Hüseyin KORUCUOĞLU’nun “Araştırıcı” olarak yer aldığı "Üzüm Çöpü Atıklarından Vermikompost Üretilir mi?"  başlıklı araştırma projesi, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı dahilinde 2022 yılı 1. dönem çağrılarında desteklenmeye layık görülmüştür.

Öğretim üyemiz ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.